Segítőkész csapat rugalmas megoldásokkal

vár Téged Debrecen legszerethetőbb lakberendező boltjában

SEGÍTÜNK VALÓRA VÁLTANI AZ ELKÉPZELÉSEDET

Ha van már elképzelésed a berendezésről, akkor a találkozónkon együtt átöntjük azt valós bútorokká, és együtt összerakjuk a teljes berendezést. Ha nincs még elképzelésed, akkor pedig csapatunkkal segítünk megalkotni álmaid lakását. Mi nem csak egyszerűen eladunk neked néhány bútort, de a személyes lakberendező csapatod leszünk.

TUDJUK, MENNYIRE MEGTERHELŐ BOLTRÓL BOLTRA JÁRNI

Épp ezért mindenben rugalmasak vagyunk, és igyekszünk a különleges kéréseknek is eleget tenni. Nálunk nem csak bútorokat, de függönyöket, tapétákat is találsz, így az egész berendezést egyetlen helyről tudod elintézni. Nem kell boltról boltra járnod, és csalódnod, hogy a külön helyen kapott dolgok végül nem passzolnak egymáshoz.

TISZTELJÜK AZ IDŐDET, EZÉRT GYORSAK VAGYUNK

Nem váratunk téged hetekig egy-egy megrendeléssel, nálunk minden betérő különleges figyelmet kap, és a teljes lakberendezés folyamatán együtt, csapatként segítünk. Éppen ezért mindenkinek, aki ügyfelünkké válik, a lehető leghamarabb teljesítjük a rendelését. Ráadásul a rendelés után is fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel.

Ez nem csak egy bútorbolt, hanem a személyes lakberendező csapatod

Tudjuk, hogy egy üres lakásból otthont varázsolni nem egyszerű feladat. Segítőkész és szakmailag felkészült csapatunk éppen ezért segít olyan bútorokat és díszítőelemeket összeválogatni, amelyek maximálisan a te elképzeléseidet fogják megvalósítani, és mosolyt csalnak az arcodra, amikor az utolsó kisasztalt is a helyére tolod. Ráadásul a stúdiónkban kiállított bútorokat ki is próbálhatod.

Mi található a stúdiónkban?

Szolgáltatások

Függönyvarrás, igény szerinti felmérés, lakberendezési tanácsadás, képek festése megrendelésre

Bútorok

Asztalok, szekrények, ülőgarnitúrák, fotelek, székek

Lakástextilek

Fényáteresztő függönyök, sötétítők, dekorok, törölközők, szállodai minőségű ágyneműk, ágyneműhuzatok, díszpárna

Tapéták

Tapéták, falidíszek, poszterek.

Díszítőelemek

Lámpák, asztali- és polcdíszek, festmények, díszpárnák, egyéb díszítőelemek

Tettrekész csapatunk

Tanácsadás és segítség, amíg a lakásból otthon nem lesz

Akik segíteni fognak az elképzeléseid megvalósításában

Pántya Ágnes

lakberendező

Nagyné Horváth Ibolya

üzletvezető, tulajdonos

Nagy Ibolya

designer

Nagy-Kismarci Bálint

beszerző

Nagy Ferencné Ibolya

értékesítési asszisztens

Ügyfeleink mondták rólunk

"Az üzlet nagyon igényes, szép, minden igényt kielégítő. Csodálatos bútorok, tapéták, hozzáillő függönyök, sötétítők. Készséggel segítettek kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Nagy segítség volt, hogy méretre is készítették a függönyeimet. Ezúton is köszönöm segítségüket. Csak ajánlani tudom az Otthon Stúdiót." 

Balog Istvánné

"Két bordó bársony kárpitozású fotelt és egy arany rácsos kisasztalkát vásároltunk az Otthon Stúdióban, Debrecenben. Belépve az üzletbe, szebbnél szebb, komfortos, minőségi ülőgarnitúrákat pillanthatunk meg. Az eladó hölgy kedves, megnyerő, ügyfélcentrikus. Minden kérdésünkre készségesen válaszolt. Látszik, hogy a vásárló az elsődleges. Ide még biztos betérünk."

Pálfi Ildikó

"Kiváló kiszolgálás. Kedves tájékoztatás. Mindent elmagyaráztak a legkisebb részletig. A szállítás gyors és problémamentes volt. Biztos, hogy itt fogok legközelebb is vásárolni. Szívesen ajánlom mindenkinek."

Bottyán Mária

"Kedves, figyelmes kiszolgálás, segítőkész eladók, széles függönyválaszték. Az elkészült fényáteresztő függönyökkel nagyon elégedettek vagyunk." 

Szántó Józsefné Manyi

"Kedves, figyelmes, barátságos kiszolgálás. Minőségi termékek, jó ár-érték arány. Elégedettek vagyunk a megvásárolt termékkel. Köszönjük."

Györfiné Imre Mariann

Ez fog történni, ha kapcsolatba lépsz velük

1. Időpontot foglalsz hozzánk a weboldal alján lévő naptár segítségével

Az oldal alján lehetőséged van hozzánk időpontot foglalni arra a dátumra, ami számodra a legkényelmesebb.

2. Meghívunk egy kávéra a stúdiónkba és beszélgetünk az elképzeléseidről

Bejössz hozzánk az általad kiválasztott időpontban, ahol mi kávéval várunk, és beszélgetünk a lakberendezéssel kapcsolatos elképzelésedről. Mindezt teljesen ingyenesen és kötelezettségek nélkül.

3. Ha szeretnéd, segítünk kiválasztani a megfelelő termékeket

Ha úgy gondolod, hogy tudunk neked segíteni a lakás berendezésében, és megbízol bennünk, akkor közösen összeállítjuk a bútorokat és díszítőelemeket, elkészítjük a függönyöket.

4. Ha kész a megrendelésed, azonnal értesítünk, és átadjuk  

Ha igényled, akkor természetesen a bútor házhozszállításának megszervezésében is segítünk .

Gyere be, meghívunk egy kávéra!

Közben megbeszéljük a lakberendezéssel kapcsolatos elképzeléseidet, és bemutatjuk az Otthon Stúdioban elérhető termékeket is.

Mindez ingyenes és kötelezettségektől mentes.

Ha szimpatikusak vagyunk számodra, akkor nálunk vásárolhatsz. Mi pedig mindenben segítünk. Ennyire egyszerű!

Időpont foglalása az ingyenes konzultációra

A lenti "Foglalás megkezdése" gombra kattintva tudod elkezdeni a foglalási folyamatot. Lehetőséged lesz kiválasztani a számodra megfelelő dátumot és időpontot! Kérlek vidd végig teljesen az egész folyamatot, mert csak ekkor érkezik be hozzánk a foglalás.

Címünk:  4025 Debrecen, Ispotály utca 22.

VÁRUNK SZERETETTEL!